top of page

Minusta

Vihreä ääni Vantaalla: Kestävää kaupunkikehitystä, vastuullista tutkittuun tietoon pohjautuvaa päätöksentekoa ja intohimoa luontoon.

Tervetuloa nettisivuilleni! Olen 35-vuotias ensimmäisen kauden kaupungin varavaltuutettu Vantaan Pähkinärinteestä. Toimin aktiivisesti Vantaan Vihreiden valtuustoryhmän ensimmäisenä varavaltuutettuna sekä kaupunkiympäristölautakunnan varsinaisena jäsenenä. Aloitin 1. tammikuuta 2024 Vantaan tieteen ja teknologian vihreiden puheenjohtajana ja toimin myös Länsi-Vantaan vihreiden hallituksessa.

 

Politiikkani keskipisteessä on kestävä kaupunkikehitys, joka ottaa huomioon luonnon monimuotoisuuden ja tarjoaa Vantaalle houkuttelevan asuntotuotannon. Ilmastonmuutoksen torjunta ja kestävät liikkumismuodot ovat myös tärkeitä tavoitteitani. Kolmas keskeinen tavoitteeni on parantaa Vantaan lapsiperheiden palveluita, erityisesti päiväkotien sijainnin ja varhaiskasvatuksen laadun osalta. Vantaan koulutuksen kehittäminen on myös sydäntäni lähellä, ja haluan, että koulut ovat viihtyisä ja turvallisia oppimisympäristöjä kaikille.

 

Ammatillisesti olen keskittynyt aivostimulaatiotutkimukseen yli kymmenen vuoden ajan ja koulutukseltani olen tekniikan tohtori. Päätöksenteossani nojaan vankasti tutkittuun ja laadukkaaseen tietoon, ja olen valmis muuttamaan näkemyksiäni uusien tietojen valossa.

 

Vapaa-ajallani olen intohimoinen luontoharrastaja ja luontokuvaaja. Tämä heijastuu kunnioituksessani kaikkia elollisia olentoja kohtaan. Perheeseeni kuuluu vaimoni, pieni poikamme ja saksanpaimenkoira.

 

Tervetuloa seuraamaan ja tukemaan työtäni paremman ja vihreämmän Vantaan puolesta!

tuomas_rudolf_korso_web.jpg
bottom of page